Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Respekt !!!!!

Kategori: Allmänt

Dagens inlägg kommer att handla om respekt killar,

Nu snackar jag om RESPEKT  för klubben, varandra och tränaren.

9 st på en Torsdags träning ( det här e ju träningen innan match då vi ska gå igenom detaljerna och finslipa dom fasta situationerna och så dyker det upp 9 personer. vad fan killar)

Visst det är grus träning och ja det var inte världens bästa väder men vad fan är vi såna jävla primadonor som är rädda för lite grus i skorna eller lite regn på vår vackra frisyr, Nu hade ni säkert bra anledning att inte träna ( alla har ju inte så flexibla tider som jag ) men man kan ju höra av sig om man vet att man inte vill bli lite blött. Eller har en annan giltlig anledning att inte komma.

Hur tror ni att det känns att komma till en träning och så är hälften av laget borta,( vi har kanske 2-3 skadade och 2-3 jobbar men resten då? ).

Serien har inte ens startat och vi börjar bete oss respektlöst mot varandra ( det må vara div 8 men vi ska fan inte bete oss som ett div 8 lag )

All heder till Coach som orkar planera våra träningar dagen innan för att behöva ändra på allt när han kommer och märer att mer än hälften inte orkar bry sig att komma och träna.

Nä bättre kan vi killar, se till att tagga nu till morgondagens match,

 

Nu till något roligare.




En ung man tog sin flickvän med sig på en fotbollsmatch för första gången. Hon var inte särskilt bekant vad som hände på fotbollsplanen så han fick berätta vad varenda spelare gjorde.

-Och vad gör mannen där borta vid det stora nätet? Frågade hon.

-Han är målvakt. Han står där för att se till att inte bollen kommer in i nätet.

-Hur mycket får han betalt för det?

-Tja, ungefär 3000 i veckan.

-Det var det värsta! Vore det inte billigare att spika igen den där ställningen??

 

 

 

Love frome / Leif

Kommentarer

  • Mattsson © säger:

    Vad jag hade hört vad de ett gäng som hört av sig till Ass "tränare" Mankan.

    2012-03-31 | 14:19:28

Kommentera inlägget här: