Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Bara vinst!

Kategori: Allmänt

Spel glädje på hög nivå.

Nu är det ju kul att gå och träna ( sen att så många flera också tycker det är ju bara så grymt kul). Men om vi fortsätter med såna roliga träningar vi har så tror jag inte att det kommer att vara något problem med att folk fortsätter komma.

Det syns att vi är på gång nu ( och det kommer Kazakiska få reda på i morgon) i den formen vi är i och den spelglädjen vi har i laget nu ( plus att stäminingen är på topp) så förväntar jag mig bara vinst i morgon ( ok jag förväntar mig att alla ger 110 % så får vi se vad resultatet blir).

 

Så nu ser vi till att tagga upp oss och ladda rätt inför matchen i morgon, kom med rätt inställning och rätt attityd grabbar så tror jag att vi kommer göra en minst lika bra match som vi gjorde mot Barkarö.

 






Lagets Hårding:

 

Så vi börjar närma oss et avgörande i den första Lagets?

Den här första veckan har faktiskt varit väldigt väntad ( det fanns egentligen bara 2 det stod mellan ) och dom 2 har ju fått alla röster.

Och med 2 dagar kvar  så är ställningen följande

Sanid: 12 Röster

Jimmy: 7 Röster

Så ni som ej har röstat än, lägg eran röst på den ni tycker är lagets hårding.

 



 

Nu är det även dags att komma med förslag till nästa veckas tävling, vad börjar vi med på torsdag ?? komentera gärna.

 

Big Love / Leif

Rekord!!

Kategori: Allmänt

Jag tror att det måste vara någon sorts rekord att ha över 15 personer på 2 träningar i rad(sen att det kom folk trots regnet i går gör ju hela saken grymt roligare) tror fan att gårdagens träning var bland dom blötaste men även roligaste på länge. Mycket boll och spel ( precis vad vi behöver) och en hel del skitiga kläder;). Även igår fick vi bekanta oss med både nya och nygamla spelare(mycket kul att se) hoppas nu att vi fortsätter med det här humöret vi har på träningarna och att tränings viljan fortsätter,

på måndag så vill jag att vi ska slå ett nytt rekord med folk på träningarna och ha ännu roligare, för jag hoppas nu att det här bara är början på någonting väldigt bra ( typ vinst i nästa match)




Big love by / leffe

Lagets Hårding

Kategori: Veckans Tävling.

( den som vågar smälla på och som aldrig tvekar att göra det )

IMPONERAD!!!!

Kategori: Allmänt

Jag tar åt mig all ära för att vi var så många i dag på träningen :D för det e faktiskt tack vare mig och mitt tjat som så många dök upp i kväll ( hela 16 st )om jag inte hade inspirerat så många genom att vara sveriges 79 onde bästa bloggare ( fan jag har tappat i rankningen och jag skyller på er minna kära läsare bättre kan ni.) och om jag inte hade varit så rolig och underhålande så tror jag inte så många hade varit nyfikna på att komma och se vem han som alla pratar om är, ( sen att jag skulle kunna vara fotbolls guru för Messi, Ronaldo, Ola Toivonen och alla dom andra stjärnorna gör ju inte saken värre )

 

Men om jag ska vara ärlig så tror jag mer på att dom flesta börjar inse hur jäkla kul vi har på träningarna och därför ser det som en självklarhet att komma och träna ( om vi fortsätter så här så tror jag att Lillis i framtiden kommer att få angenäma problem med att ta ut star 11:an ) visst även om tempot kan bli bättre och koncentrationen hos flera av spelarna an bli bättre så har vi faktiskt riktigt bra träningarna och alla ger oftast 100 procent.  Man behöver bara titta på serie tabellen för att se att träningarna börjar ge resultat. Så nu ser vi till att fortsätta med det här roliga och så ser vi till att bli flera ( som i dag både gamla och nya ansikten) så tror jag att säsongen kommer bara bli roligare.

 





Ok minna följare ( mina trogna fans) jag behöver er hjälp. Det här kommer kräva massor av er (men jag vet att ni kommer att ställa upp) det är nämligen så att jag villa ju inte bara vara den som hela tiden  ger, utan nu vill jag ju ta lite också. Ta lite av eran tid och era tankar, jag vill nu börja med något nytt på bloggen. Jag vill att vi ska utse Lagets ?  ( ja vad undrar ni) exakt det ni vill kom gärna med egna idéer och tips så kanske jag lägger upp det.

Men först så börjar jag och så kan ni skriva vad ni skulle vilja ha.  Röstningen e enkel, man komenterar bara vem man tycker så räknar vi ihop det och gör en top lista efter 1 Vecka( så reultat kommer nästa Torsdag). Alla förstår? Bra då kör vi.

 

Vi kör med vem är Lagets Hårding ( den som vågar smälla på och som aldrig tvekar att göra det )

 

Love / Leif

Vi e på gång!

Kategori: Allmänt

Det var ett bra tag sen Wahlsta vann 3 matcher på raken, (ja jag räknar med träningsmatchen mot somaliska ) och det känns så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA skönt att för en gång skull se Wahlsta i topp av serien ( det är fan i mig där vi ska vara när serien e avslutad) men om det ska bli en värklighet så måste vi kunna spela bättre än vi gjorde i dag. ( ja nu undrar ni säkert vad som var dåligt med dagens insats) och jag har bara en sak o säga. Inställningen killar, vi kan inte låtsat vara världsmästare bara för att vi gör ett mål, Likadant som mot Barkarö så krävs det att motståndarna gör ett mål på oss för att vi ska vakna upp och börja spela.

Fan man blir ju arg när man ser oss spela som små pojkar ( eller överbetalda divor )och vi börjar fokusera på fel saker (gnälla på domaren och motståndarna) eller inte följa den taktik vi har kommit överens om när jag vet att vi kan spela så mycket bättre. Klart man ska inte säga så mycket negativt efter att vi har vunnit med 4-1 men precis som mot Barkarö så missade ju vi 4 -5 ,120% iga lägen. ( dålig skärpa eller bara otränade?) vi vet alla fal vad som krävs på träningarna i veckan för nu vill jag fan se att alla som kan komma och spela mach även kommer och tränar.

 

Så nu hoppas jag att det blir minst 15 st på tisdags träningen och så hoppas jag på minst lika bra väder som i dag.

 

Dagens hjältar var : Vernes,Micke,Sani,Lillis,Jimmy,Mange,Zijah,Elvedin,Markku,Robin,Krille,Nihad,Tommy,Christoffer,Azim,Frasse och Uffe (El presidento)

Och dom gjorde det riktigt bra ( stundtals) men som alltid så var det ju vissa som stack ut i denna match och den här matchen så…..

 

 





 

 

Matchens lirare var Sanid, Alltid på rätt plats och gjorde ett par riktigt viktiga brytningar.

 

Matchens kämpe går till Jimmy, la ner ett riktigt bra slit som vänsterback och fortsatte i samma stil som forward. ( men du får sluta gråta ;-) )

 

Matchens träna hårdare går till precis som i förra veckan till flera av spelarna som missade solklara lägen. Om vi inte börjar sätta våra chanser så kommer vi till slut få betala dom dyrt.

 

Over and out / Leif

Stolthet

Kategori: Allmänt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3349417/images/2012/pic_201121731.jpg" class="image">

. Lär er att älska

Period 2.

Kategori: Allmänt

For long time i have been seeking the right path, but still I have not found what i'm looking for…

 




 

 

Ohh Noooo he is back, ( jag vet att ni har längtat så jag gör er alla en tjänst)

Jag vet att ni är många som har undrat vart jag har tagit vägen? men sanningen är den att eran Leif ( Leffe för några) har varit ute i världen och försökt att bli ett riktigt superproffs. Med provspel i diverse klubbar allt ifrån Hoogstraten VV i belgiska div 3 till  MKS Flota Swinoujscie ( polen div 2)  till Khazar Lankaran i azerbadjns div 2( dok utan större framgång så jag är tillbaka).

Men på min långa resa så hade jag mycket tid att tänka och rensa mina tankar, och ladda mina krafter inför en rolig säsong. Jag tror inte att ni förstår hur jobbigt och tidskrävande det är att driva Sveriges topp 20 mest lästa blogg ( jag skojar inte jag är fan glödhet så fort jag sätter mig bakom datorn) jag är nästan lika grym på att skriva som jag är på att spela ;-).

 

Nä men allvarlig jag hade faktiskt tappat suget på att skriva och hade verkligen ingen motivation till att föröka att muntra upp oss i laget lite och försöka få oss ett litet skratt. Jag tror inte att alla har förstått att den här bloggen drivs i syfte att för egen räkning få skriva av sig lite och rensa mina tankar samt skriva MINA EGNA ÅSIKTER, jag är aldrig ute efter att såra någon eller att få någon arg.( bara motiverad)

Anledningen till att jag inte avslöjar mitt riktiga jag ( även om dom flesta redan har listat ut) är ju enbart att det blir mycket roligare av att inte vara 100 procent säker på vem det är, Om du som läser inte kan ta det jag skriver med en nypa salt utan tar allt på för stort alvar så är faktiskt denna blogg inget för dig.

Så killar ta det lugnt sitt ner i båten luta er tillbaka och njuuuuuuuuuuuut. För den här säsongen kommer att bli så grymt rolig.





 

Så nu när vi har rensat luften och Leif har återvänt ( vem vet hur länge han stannar) så tycker jag att vi sätter i gång med det viktiga, MATCHEN.

Jag hoppar över träningsmatcherna som varit och alla träningar utan jag hoppar på gårdagens match direkt.

 

Seriepremiär och Barkarö Sk var fört ut att försöka vinna mot Wahlstas stolta superproffs.

Match program,

Markku,Micke,Sanid,Lillis,Frasse,Mange,Martin,Elvedin,Azim,Krille,Robin,Nihad,Tommy,Christoffer,Vernes och Uffe ( El Presidento)

Härligt väder och riktigt bra start av oss killar, fan det syntes att vi ville spela fotboll för så jävla taggade som vi var har jag inte sätt på hela året.

Men nu är det dax att lägga in lite extra avslutningsövningar bland alla löpningar vi borde ha inplanerade ;-) ( det var någon som sa att vi borde ha ledat med 6 mål efter första halvlek och jag tror fan att det var mer än så.

Men det var riktigt kul att se att vi rullade bollen riktigt bra under många långa perioder i matchen och att alla slet som djur ute på planen i går ( Där visade vi hur stort Wahlsta hjärta vi har ), synd bara att det hjärtat saknas när det kommer till att komma och träna :-(. Men fan jag ska inte säga mycket mera efter en riktigt bra spelad match och 4 snygga mål samt 3 härliga poäng. utan nu kör vi på det alla väntat och saknat.




 

 

Matchens lirare = Går till Lillis, tränare i all ära men det syns att han har spelat på en mycket hög nivå.

 

Matchens kämpe = Sanid, Han försvarade som Terry, han följde med i anfallen som Lucio och han gav aldrig upp.

 

Matchens träna hårdare den här veckan går till alla ni som missade 120% iga lägen framför mål ( ok Mange kan få halvt godkänt men minst 2 mål till skulle du ha gjort) men ni andra det syns att ni inte tränat ordentligt ;-)

 

Och efterson leif inte kunde vara med o träna i kväll så ska jag ut och springa en stund nu och ni alla ser till att ladda till hemma premiären på söndag för då ska andra 3 poängaren komma.

 

Men till dess LOVE from / Leif.