Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Långa bollar på Bengt.

Kategori: Allmänt

Sitter och funderar fortfarande ( har suttit sen i går och funderat på matchen ) och om jag ska vara ärlig, JAG HAR INTE KOMMIT FRAM TILL ETT SKIT.

Det tog mig mer än 24 timmar att komma på något vettigt att skriva om matchen i går och jag tror att det finns mycket mer att säga än vad som kommer skrivas här i bloggen.

 

Jag kan ju börja med att försöka ta fram dom små positiva sakerna i matchen och det är väll att vi gjorde ju 1 mål. (Mange )

Sen hade vi ju bra spel dom första 10 – 15 minuterna och kanske några sekvenser till i första halvlek men resten av matchen ???????????

Men efter att man har förlorat med 7 -1 så kan man inte ha så mycket positivt att säga ( ok det finns säkert dom som har mera positiva saker att koma med men då får det synas i komentars fälten ) jag tänker från nu ägna mig åt att skriva lite om mina funderingar.

 

En klok vän sa till mig igår

– Du borde sluta i det där laget ni förlorar ju bara!.

Kanske borde man det eller så kanske det bara är så som en annan sa

– Jag tror att bara vi vinner 1 match så lossnar det nog och vinsterna kommer rada upp sig. Kanske det

Men jag har svårt att förstå hur vi ska kunna vinna när vi match efter match efter match efter match ( tror jag fick med 4 matcher nu) envisas med att hela tiden försöka med one man shows eller SPARKA BORT DEN JÄVLA BOLLEN så fort vi får den.

Killar vi kan väll för fan alla svenska och förstår när Lillis inte 1 match eller 2 matcher UTAN alla 4 matcher säger till oss – SPELA BOLLEN LÄNGST MARKEN. SPELA ENKELT OCH HJÄLP VARANDRA.

Visst vi hängde med i matchen i drygt 20 minuter. Men som i matchen mot Götlunda så tänkte vi bara framåt och löpte (enligt mig helt i onödan på allt som rörde sig) och därför körde slut på oss för tidigt. Visst vi hade 3 avbytare och vi hade 3 – 4 småskador men vad jag såg så hade Himmeta 1 avbytare och ändå lyckades dom spela ut oss under 70 minuter.

Vi var ju fan inte ens 2a på bollarna och det har ju med konditionen att göra.  Och killar om vi hade spelat i en bättre division så hade vi haft en bättre domare ( tänk på det)

Men det e väll inte så konstigt när hälften av laget inte ens orkar komma och träna.

Ärligt så trodde jag faktiskt att det skulle vara roligare att driva en blogg ( e faktiskt uppe i över 200 unika besökare ) men om jag enbart ska skriva om hur otränade vi är och hur lite folk vi har på träningen, ja då skiter jag i det och börjar skriva om fotbolls skor eller som alla andra om Zlatan.

 

Nä fan killar nu ser vi till att komma på Måndag och träna så att vi kan vända på det här.

 

Sen en sista sak innan jag tar ut Matchen? och det är

Vi måste fan börja titta på våran egen insats innan vi kritiserar eller skäller på våran lag kamrat.

 

 

 





 

Så nu till.

 

Matchens spelare går till Lillis, ( kul att få skäll under matchen , vi ska inte behöva få det men killar det var så förtjänt och mer borde vi få)

Matchen kämpe går till Uffe, Med tanke på vilket jobb han lägger ner på oss så tycker jag att han förtjänar bättre spel av oss.

 

Matchens träna hårdare går till , alla 14 spelare som var med i Fredags.

 

 

Ses på Måndag / Leif

 

En härligt bra låt.

http://www.youtube.com/watch?v=m9db3hQv5uc

 

 

 

 

 

 

 

 

Aimar..

Kategori: Allmänt

Hej kära läsare, i dag så har jag varit och fikat i solen och så har jag köpp….

Nä fan sånt där kommer ni inte kunna att läsa om här, här skrivs bara om fotboll ( ok lite annat också kommer jag bjuda på) men mest fotboll. Sitter faktiskt och kollar på Chelsea mot Benfica och ärligt så tycker jag inte att det finns så mycket att se på, Chelsea försvarar sig och spelar kontringfotboll medans Benfica gör det bästa av situationen ( straffen var 50/50 och det röda kortet ja idioten får nog skylla sig själv man gör inte en sån där idiot satsning när man redan har ett gult kort) men jag hoppas ändå att dom fixar det.  Framför allt för att jag vill se mera av the magiker Aimar ( han e nästan en kopia av mig den där argentinaren ) det ser sä jäkla enkelt ut när han spelar fotboll. ( såg också Kakas mål nys och satan vilket mål, riktigt ögon godis. )

 

Träning i dag igen ( fan jag ser fram emot att få slippa dessa grusträningar )men kul att se så mycket folk :-( ?, ( jag vill gärna hoppas på att jag har lycktats få minst 3 eller 4 spelare att inse att det är enbart med träning  man blir bättre) men jag är tveksam. Hoppas nu att vi fortsätter så här och att vi visar på fredag att träningen har get resultat (vilket jag också tror )

 

Nu fortsätt att njuta av matcherna på tv och så ses vi på fredag på krillan.

 

Muchos Love / Leif ( Leffe )

Leifs Tankar.

Kategori: Allmänt

Hoppas att ni blev riktigt lurade av mitt april skämt i  senaste inlägget ;-)

Så vad tänker Leif på i dag så?

Ju jag tänker lite om lördags matchen (aldrig kul att förlora) jag tänker på att det e kul att den allsvenska premiären e i gång,sen så ser jag fram emot Barcelona mot Milan i kväll. ( Zlatan avgör matchen i den 73 de minuten ) och jag tänker på vart fan mer än halva laget var i går på träningen?

Om det är någonting vi behöver så är det träning, träning, och träning (även om jag inte är i behov av det eftersom jag varit 100 procentig sen december) så finns det ju många av oss som inte är uppe i riktigt matchtempo.

Visst fan är det jobbigt att behöva springa när vi ska spela fotboll, men killar löpning är en liten del av spelet som vi kallar fotboll. Har du inte konditionen och orken för att springa i minst 5 km ja då är det svårt att spela fotboll ( och det har vi ju fåt erfara dom senaste 3 matcherna ) ju lägre divisioner desto bättre kondition behöver man,tror fan att om vi skulle börja ge 100 procent i varje träningsövning och pusha och stötta varandra så kommer det bli bra till serie starten.

kom ihåg nu att det är träning i morgon, för på fredag så vill jag fan att vi alla revanscherar oss mot himmeta.

 




Der var en gång en skotte som kom till Göteborg för att se en fotbollsmatch. När han kom fram till luckan och fick veta att det kostade 20 kronor sa han:
-20 kronor,! Det är ju inte klokt! Det får man ju ett fruntimmer för i Skottland.
-Inte två gånger 45 minuter med musik i pausen…!

 

 

Love from the hart / Leif.

The last one.

Kategori: Allmänt

Jag lägger ner bloggen och slutar i Whalsta orkar inte  spela i div 8 och förlora varje match med ett gäng lata kycklingar.

 

men först ett sista inlägg..

 

 

Man säger att resultatet inte är viktigt när det e träningsmatcher, men 3 matcher 3 förluster och – 20 i målskillnad e inte alls kul statistik. Men nu är det ju så att statistiken är lite missvisande för man kan inte säga att vi förlorade alla 3 matcher för att vi spelade dåligt utan anledningen till att vi förlorade är en kombination av dåligt spel ( stundtals ) och ork ( mer än hälften av oss orkar ju inte ens spela i 60 minuter ) därför blir det ju lätt att målen rullar in i slutet av matcherna.

 

Och det var inget undantag i Lördags, Götlunda stod för motståndet  ( tycker ärligt talat inte att dom bjöd på så mycket motstånd ) för vi hade ju 1-1 i halvtid och fan sista 20 minuterna av första halvlek så var det ju vi som förde matchen och spelade riktigt bra ( VI SPELADE BOLL ) sen att vi bara hade 2 avbytare och folk skadade sig under matchens gång det gjorde ju att det blev mycket om organisation i laget, och många byten ( men tycker ändå att alla gjorde ett riktigt bra jobb ) men killar vi måste börja lyssna mera på  coach och hans instruktioner,  vi kan inte hålla på och försöka med one man shows hela tiden, vi e faktiskt 11 stycken i ett lag.

Sen har vi ju det där med orken. Jag märkte under lördags matchen att visa av oss kör slut på sig för tidigt i matchen, ( vilket har sitt ursprung i att vi kör på tok för många långbollar framåt i början av matchen vilket resulterar i att det blir onödigt många långlöpningar som resulterar i att vi  ibland springer i onödan)  nu tänker inte jag försöka vara någon mr ´´jag vet minsann hur man ska spela fotboll´´ men eftersom det är jag som driver denna blogg och skriver vad jag vill så tänker jag ta upp lite saker om vad jag tycker.

Och det är att varför vågar vi inte spela bollen oftare killar ? ibland får man en känsla av att så fort vi har vunnit bollen eller när vi ska starta ett anfall så tänker  dom flesta  äch upp med bollen ( genom en långboll) i anfall så får dom  där uppe sköta det stjälva. Men det brukar oftast resultera i att bollen kommer tillbaka minst lika fort. Eller om vi skulle lyckas med en sån lång boll så blir det oftast eftersom resten av laget inte har lyckats flytta upp att en ensam anfallare fångar upp bollen och har direkt 3 backar mot sig, ( jag väntar fortfarande på att få sen den spelaren i div 8 som kan dribbla förbi 3 backar )  så varför försöker vi inte rulla bollen, spela den enkla passningen i stället för att göra en sån där ´´ hoppas på det bästa långboll´´ , visst hade vi stundtals under matchen riktigt bra rull på bollen och riktigt fina kombinationer längst högersidan men dom blev ju färre och färre ju längre matchen pågick ( vilket jag inte förstår ) för när vi väll fick rull på bollen så spelade vi ju ut Götlunda.  Men allt det tror jag nog blir bättre och bättre när vi får vara flera spelare på matcherna och vi har byggt upp konditionen ytterligare.

Sen tycker jag att det börjar bli lite irriterande det här att vissa av oss ( hänger inte ut några ) har en tendens att bort prioritera oss i Whalsta ( vilket har med respekt att göra) och skita i att antigen komma på samlingen i utsatt tid eller att göra något annat bara för att vädret inte är perfekt.  Meningen e ju att vi ska vinna div 8 i år men som vi har börjat så börjar man fundera.

 

( Jag vet att jag kanske har varit för negativ i dagens inlägg men alla har rätt till sin åsikt ) och som ni märkt så svarar jag gärna på alla komentarer så har ni några frågor eller tycker ni att jag har fel så forumet är öppet.

 

 





 

Nu till det bästa.

 

Matchens lirare - Robin hade faktiskt riktigt fina kombinationer ute på höger mittfältet och kom allt som oftast förbi sin kille,

 

Matchens kämpe - Mange,  han spelade mittback, vänsterback, högerback och även yttermittfältare och han gav alltid 110 %

 

Träna hårdare den här veckan, går till ( trumvirvel )  ---- Marrku,

Man måste gå in 100 i varje duell och man kan inte dribbla sig ur varje situation.

 

 

Ok ni förstår att det första jag skrev var ett april skämt ;) och att även om ni bad mig så skulle jag ALDRIG lämna er , fan jag älskar ju Whalsta och tycker jätte mycket om vissa av er :P

 

Always and forever / Leif