Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Jag Skäms.

Kategori: Allmänt

Man börjar ju fundera, Serien har inte ens har börjat ( det här e ju säsongen då vi ska börjar klättra upp i seriesystemet) och folk orkar inte bry sig. Visst vi kanske spelar i div 8 och visst vi e inga betalda proffs och visst man kanske inte ska träna en lördag kl 5. MEN vad fan killar 5 personer på träningen är ju åt helvete för dåligt, (nu kanske jag låter som någon Besserwisser ) MEN DET SKITER JAG FULSTÄNDIGT I. även om jag hade en bra anledning till att inte träna i lördags så tror jag inte att alla andra som inte var där hade det. Det här var ju tänkt att bli en rolig och underhållande blogg där man kan gå in och läsa om alla roliga upptåg som händer i Whalsta. Men eftersom det aldrig kommer någon och tränar och gör så att man kan skriva om lite kul grejer ja då blir det ju så att man skriver om det som verkligen händer vilket är. INGENTING

 

Jag orkar inte vara negativ hela tiden killar men om det e så här det ska vara i Whalsta i år då kanske man borde söka sig till en annan klubb ( vilket skulle krossa mitt Whalsta hjärta) men det är för jävla tråkigt att läsa  att det är 5 st som kommer och tränar. Så nu ser ni samtliga som läser bloggen ( jag vet att ni är många) att komma till krillan på torsdag så att ni får sparka mig på smalbenen ( JAG LOVAR JAG KOMMER VARA DÄR )

 

Så tills Matchen på Onsdag håll till godo med det här.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/fotboll/article14440953.ab

 

Leif The Real thing

Träning!

Kategori: Allmänt

Jag tänker inte ge några komentarer om jag var och tränade i kväll eller ej (med tanke på att det inte var så många där) så är risken stor att min identitet kommer ut i förtid.

Men det hindrar ju inte mig från att skriva lite om Wahlstas träningar dom senaste säsongerna. ( med tanke på att vi är i div 8 så skulle jag ju kunna säga att dom INTE har fungerat) nu säger jag inte att träningarna i sig är dåliga eller träningsuppläget, men om det dyker upp en träning 16 spelare och nästa bara 4( jag har varit med om det) då är det väldigt svårt att lägga upp ett träningsupplägg  ( all heder åt dom tränare som ståt ut med oss). Fan killar även om det är div 8 så måste man ju träna, ( jag kanske inte behöver det ;) jag lever ju på min talang) men utan träning så blir vi ju inte bättre och utan träning kan ni ju glömma eran dröm om att en dag få springa ut på Nou Camps sköna matta och framför allt glömma alla miljoner och att  festa loss med heta fotomodeller. INGEN TRÄNING INGEN FÖRBÄTTRING.

 

Nu vill inte jag vara någon mister jag tränar minsann vare gång( vilket jag inte gör) men även om det ibland kan vara skönt att bara ligga hemma i soffan med en glass och kolla på repriser av Big Brother. Så är träning det vi behöver om vi ska vinna den här förbaskade serien.  Så nu tycker jag att alla tar sitt ansvar och pallar sig ner till Malmahallen på lördag så att jag får göra några tunnlar på er.

 

Många pussar från eran Leif

Cavani VS Wernbloom.

Kategori: Allmänt

Man blir ju tårögd när man ser en spelare som Edison Cavani ( han påminner om en yngre mig) det slitet han lägger ner för att skapa en målchans är fan i mig inte från denna planet.(Han springer ju fan på allt som rör sig )  Sen att snubben bjuder på skönspel och lir är ju bara för underbart.  Att en spelare på egen hand med sina löpningar kan sysselsätta ett helt försvar är RESPEKT. Ok visst Chelsea är ju inte som dom var när en viss Mourinho satt på bänken men ändå Chelsea är Chelsea.

 

Han sprang, han taklade, och han gjorde mål. ( En sketen liten Göteborgare var skillnaden mellan stor torsk och oavgjort) Satan vilken krigare den där Nr 3 i CSK är.( ju han påminer oxå om en yngre mig) Pontus Wernbloom Tror fan att han kommer att ha nr 3 i Madrid nästa år, killen spelade exakt så som man ska göra (Utan någon som hels respekt för motståndet) . Smart defensivt arbete i kombination med oftast säkert passnings spel och lungor som en jätte är ju exakt det man vill se av en defensiv mittfältare.

 

Ja vad fan har Cavani och Wernbloom med denna blogg att göra tänker ni ??

Svaret är enkelt (INSPIRATION ) grabbar inspiration.  Jag tänker då och då lägga upp några komentarer om spelare eller kanske något lag eller match här i bloggen (Se det som motivation eller inspiration eller bara som skön läsning)

 

Tänk grabbar om vi ibland kunde göra som Cavani o Wernblom ( och vad fan är det tänker ni?) ju det ska jag tala om för er. Jobba för er lagkamrat ibland i stället för att vara som typ Sturidge eller en viss CR7.  MAN VINNER SOM ETT LAG OCH MAN FÖRLORAR SOM ETT LAG.

Dom senaste säsongerna så har det oftast varit a one man show i vissa matcher, man ska dribbla förbi 3 backar innan man rundar målvakten och sen enkelt smeker in bollen i ett tomt mål. (fan jag har inte set en ända spelare i SVERIGE som kan göra så och skulle fan bli riktigt förvånad om jag fick se det i div 8)  så i år tycker jag att vi alla ska vara lite som ( ju det börjar bli tjatigt) Cavani och Wernbloom och spela för varandra gubbar, vi kan väll föröka spela runt bollen ta löpningen för att hjälpa varandra och framför allt VINNA SOM ETT LAG.

 

Vänliga hälsningar Leif

 

Division 8!!

Kategori: Allmänt

Vad  är det här?

 

Västmanland division 8, Fotboll på extremt hög nivå ( vi kom vi ser vi ska fan i mig segra också). Om jag fick välja så skulle jag nog inte vilja var någon annanstans just nu (förutom på en solstol någonstans i världen där jag slipper se allt jävla snö som faller) än här i vårt stolta lag Wahlsta SK, här finns ju allt du kan önska dig plus allt det du inte viste att du behövde.  En härligt sjuk skara med grymt talangfulla superproffs som har ett ända mål, vinna Sveriges lägst rankade serie.  Jag ska ju vara en av dom är det tänkt men vi får se hur mycket tid jag kommer kunna lägga ner på min (för tillfället) pausade fotbolls karriär, om jag ens får spela ;).

 

Nej jag tänker inte avslöja vem jag är någon spänning måste det ju vara, seriöst  då kan jag ju lika gärna hänga mig själv i målet och förse samtliga i laget med en boll och be dom  ( make my day) , kanske någon gång i framtiden om någon skulle lyckas med bedriften att knäcka Da Vinci koden och avslöja mig så kommer jag nog att erkänna att det är jag. Men fram tills des tänk på att  oavsett vad som än skrivs läggs upp eller nämns i bologgen så är det inte direkt personligt menat utan ta det mera med en nypa salt och ( för bövelen LE grabbar vi ska kul i år).