Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Respekt !!!!!

Kategori: Allmänt

Dagens inlägg kommer att handla om respekt killar,

Nu snackar jag om RESPEKT  för klubben, varandra och tränaren.

9 st på en Torsdags träning ( det här e ju träningen innan match då vi ska gå igenom detaljerna och finslipa dom fasta situationerna och så dyker det upp 9 personer. vad fan killar)

Visst det är grus träning och ja det var inte världens bästa väder men vad fan är vi såna jävla primadonor som är rädda för lite grus i skorna eller lite regn på vår vackra frisyr, Nu hade ni säkert bra anledning att inte träna ( alla har ju inte så flexibla tider som jag ) men man kan ju höra av sig om man vet att man inte vill bli lite blött. Eller har en annan giltlig anledning att inte komma.

Hur tror ni att det känns att komma till en träning och så är hälften av laget borta,( vi har kanske 2-3 skadade och 2-3 jobbar men resten då? ).

Serien har inte ens startat och vi börjar bete oss respektlöst mot varandra ( det må vara div 8 men vi ska fan inte bete oss som ett div 8 lag )

All heder till Coach som orkar planera våra träningar dagen innan för att behöva ändra på allt när han kommer och märer att mer än hälften inte orkar bry sig att komma och träna.

Nä bättre kan vi killar, se till att tagga nu till morgondagens match,

 

Nu till något roligare.




En ung man tog sin flickvän med sig på en fotbollsmatch för första gången. Hon var inte särskilt bekant vad som hände på fotbollsplanen så han fick berätta vad varenda spelare gjorde.

-Och vad gör mannen där borta vid det stora nätet? Frågade hon.

-Han är målvakt. Han står där för att se till att inte bollen kommer in i nätet.

-Hur mycket får han betalt för det?

-Tja, ungefär 3000 i veckan.

-Det var det värsta! Vore det inte billigare att spika igen den där ställningen??

 

 

 

Love frome / Leif

Extra träning.

Kategori: Allmänt

Även fast de inte var lika fint väder i dag som de var i helgen, så var de ändå perfekt träningsväder(och nu snackar jag om extra träning för egen del:P), men visst önskar jag att vi kunde ha träning 5 dagar/vecka( som dom riktiga proffsen) men nu är ju detta div.8 så vi får väl nöja oss med de två träningspassen vi har. På tal om träning så hade ve en riktigt rolig igår, mycket folk, spel och skratt, de är exakt så en träning ska vara. Det bjöds på många tunnlar i kvadraten och riktigt snygga mål (meeen satan vad vi är dåliga på inlägg killar) man kunde se att vi behöver träna på de mycket, lika så måste vi lära oss att träffa mål när vi skjuter (Vernes är lite för bekväm i målet) men förhoppningsvis är det ju som med allt annat- övning ger färdighet.

Sen killar kul att vi alla ger max när det e löpträning ( att vi har en boll framför fötterna gör det bara roligare ) det e sånt som kommer vara till våran hjälp när serien drar i gång sen killar. KUL ATT SE

 

Nu till något helt annat, sitter och zappar mellan matcherna Benfica- Chelsea och Apoel- Madrid.  O Snacka om skillnad i anfallen, Cardozo tror jag inte har sprungit mer än 4km under de här 60 min ( visst har han den där Gaitan som löper för hela laget men ändå)medans Benzema har löpt nästan de dubbla, visst fan har dom olika spelsätt och taktiker men nog fan kan man förvänta sig att en anfallare ska röra sig mer än stolpen Cardozo, ( men jag tror fan han kommer göra ett mål ändå ) Benzema vet jag göra mål han levererar ALLTID, men nu e det ju skillnad på Apoel som motstånd och Chelsea men ändå får man 3-4 chanser som anfallare då ska man minst göra ett mål.

 

 

Tills torsdag ut och spring en mil eller något puss puss pojkar/Leif

Grillpremiär och match ?

Kategori: Allmänt

 

 

Jag visste inte att det var ett sånt stort jobb med att driva en blogg, ( satan vad man har fått frågor om när nästa inlägg kommer) men lugna er nu mina vänner, jag har faktiskt ett annat liv förutom att vara ett superproffs.

Man måste ju äta och sova, ragga och ja fan ibland så händer det att man lirrar lite fifa också ;-).  På tal om det ( jag har hört att det skall bli någon turnering snart i Fifa 12 ser fram emot att få dominera även där ).

Ja en annan sak också, känns riktigt kul med värme nu också då kan man förutom att grilla även ta en extra träning med bollen. ( ja nu vet ni hur min vecka har sett ut, men fan denna blogg handlar ju inte om mig)

Utan nu kör vi.

 

Torsdags träning ( GRUS ) bjöd på en massa spel och en hel del snedträffar ( då våran Coach var och rockade på Thåström koncert så fick mr Whalsta him self Uffe ta hand om träningen med assistens av Mange så skötte dom det utmärkt).

Något som vi alla kan ta med oss från torsdags träningen var att även om underlaget är dåligt och bollen rullar inte som man vill så ska man ändå försöka göra det bästa av situationen. (vi kommer säkert att spela på värre planer i år).

 

Och så hade vi ju en match i Lördags också.

Köpings juniorer stod för motståndet ( och ja jävlar vilket motstånd dom bjöd på ) Men med tanke på att vi BARA var 12 st spelare så kan man inte klaga,( med den riktiga målvakten borta och en ny komponerad back linje så gick det väll rätt bra ändå)  Men det syntes under nästan hela matchen att vi har inte riktigt ork för 90 minuter än ( men förhopningsvis så kommer vi få löpa mera på träningarna så vi får träna upp den)  fast jämnfört med förra matchen så spelade vi ju boll killar, vi passade runt den och vi gjorde inte så många ”hoppas på det bästa passningar” utan vi försökte hitta varandra med korta passningar och visst fan lyckades vi bra ibland. Men som sagt juniorerna orkade springa och därför vann dom väll rättvist, men en sak blev jag irriterad på ibland (vi måste våga gå in i närkamperna killar smäll på oftare) .

 





 

Nu till det alla väntat på ;-)

 

Matchens lirare = Lillis, han snörade på sig skorna och var grymt bra ( så länge han orkade)

 

Matchens kämpe = Elvedin, det syntes att han har tagit åt sig kritiken från förra matchen. Kanske gjorde bindeln på armen att han slet på extra.

 

Matchens  träna hårdare = Går väll till samtliga som känner att dom inte orkade ( kondition e det vi behöver ) och Asim, man får inte rött kort i en träningsmatch.

 

 

Ses på Måndag till dess njut av solen Love / Leif

 

Klart vi orkar.

Kategori: Allmänt

Kul att se att så många kom på träning dagen efter match (12 st) ni som inte dök upp ni missade en jävla kul träning (med belysning denna gång) det var mindre spel än på Torsdags träningen men det var exakt vad vi behövde och löpning var det som gällde ( exakt det vi behöver) sen hade vi ju några boll övningar och ett par bollar på parkeringen (men mer om det sen ). Nu till det viktigaste.

 

Jävla kul att se att vi värkligen försöker i varje tränings situation och att vi försöker ge 100 procent, det e ju det som kommer att ge resultat till slut, men som alltid kan vi ju bli bättre. ( som Mange sa om vi inte orkar ge max så kan vi ju ge så mycket vi kan )

Sen var det ju det där med bollar på parkeringen, jag tänker inte hänga ut några här ( Elvedin, Vernes, Karl ) men vad ska man säga det är ju trots allt div 8.

 

Som vanligt så attackeras vissa om att det är dom som är Leif (men han förnekar) och kanske e det bäst så killar eller man kanske ändå ska avslöja sig då vissa kanske tror att jag ej vågar säga dom saker jag har att säga om jag inte gömmer mig bakom (Leif).  Eller kan det kanske vara att Leif är 2 personer ??

Vi får se vad som händer under veckan.

 



»

 

Jag har bestämt mig för att neka vissa komentarer på bloggen då några av oss håller på med person angrep och hatiska innläg sånt vill ingen läsa om. Så Komentera gärna men var hellre kritiska än aggressiva

 

Ses på torsdag Love by / Leif

1 STEG BAKÅT 2 FRAMMÅT.

Kategori: Allmänt

Första matchen för i år avklarad (asså den först träningsmatchen) och ja vad ska man säga förlust e kanske för snällt att säga. Vi fick väll oss en liten läxa. Men det blir säkert bättre,( visst fan hoppas jag på att det blir det ) men det måste det ju bli för dagen match var ju under all kritik ( ja det får väll stå för mig). Men för att viss känsliga läsare inte ska ta det personligt så tänker jag utgå ifrån mig själv när jag försöker beskriva matchen.

 

Jag kan väll börja med att säga att orken e ju åt helvete för dålig och det gäller fanimig nästan alla i laget, sen att man tappar bollen nästan varje anfall för att man inte vågar passa till markerad spelare eller att man ska försöka dribbla förbi 1-2-3 ja ibland 4 spelare innan man tjongar upp bollen det kan jag ju inte förstå vad det ska tjäna till ( det sitter fan inte 40 – 50 tusen betalande åskådare  på läktaren som kräver underhållning)  ska det vara så jävla svårt att slå 3-4 pass på raken????? Eller varför inte VÅGA spela hem ibland eller föröka byta kant i stället för att bara fokusera framåt, ( visst fan går fotboll ut på att man ska göra mål) men det finns ett jävla fint ordspråk

TA ETT STEG TILLBAKA FÖR ATT TA TVÅ FRAMMÅT.

Dom senaste säsongerna i whalsta så har det ju bara handlat om långa bollar. DET RÄCKER MED DET ( tycker jag då). Coach vill ju att vi ska vara ett spelande lag så varför kan vi inte föröka att träna in det då. Sen killar vi e ju fan för snälla ute på plan ( ja i vissa situationer så var man en riktig kärring)  men det ska nog bli bättre till seriestarten, som mycket annat hoppas jag.

 

Vi tar nya tag i morgon på träningen, ( då tänker Leif dribbla och göra massa mål) och så får ni som börjar irritera er på mig en chans att sparka lite på mig

 

Och kom ihåg nu, ta inte åt er personligt det här vara bara vad jag tycker.

Alla ska vara nöjda med sin insats .

 





 

( nu till en grej jag tänker köra med här på bloggen göra en lista på matchens? ja vad )

 

Matchens lirare = Ja det är just vad det är, Den som var bäst .

Matchens kämpe = Den som visar hur man ska spela, någon att ta efter.

Matchens  träna hårdare = Den spelare som underpresterade och borde träna lite extra.

 

Matchens lirare enligt Leif :  Jimmy 1 mål och en jävla massa slit ju fan det ser bra ut.

Matchens kämpe : Sanid en större krigare får man leta efter alltid 100 i vare duell

Matchens träna hårdare den här veckan går till : Elvedin slö och för dålig med boll håller inte alls.

 

 

Tills i morgon have it greaaaat  / Leif.

Vem släckte ljuset ?

Kategori: Allmänt

Sitter här och njuter av att sitta och titta på en flintskallig liten Holländare som gör i stort sätt vad han vill med stackars Basel spelare (fan han den där Holländaren påminner om mig när jag var som bäst) . Visst han är lite för divig ibland men satan vilka vackra anfall han startar ibland och inläggen är det ju heller inget fel på.( om jag får spela på söndag så tänker jag göra precis som han )

Men jag tror nog att Basel känner sig nu som vi gjorde i går kväll på träningen ( uppgivna i total mörker )  men men det var ju kul så länge vi kunde se varandra.  Då gick det ju bra att lira bollen kul var det också att få sparka lite på smalbenen och få ett par sparkar tillbaka.

Men gårdags kvällens träning bjöd ju också på några höjdpunkter ( bollar på parkeringen ) samt vissa lågvattenmärken också ( missa öppet mål från 2 meter ) det bjöds även på några tunnlar ( dom stod Leif för)  och kvällens vackraste mål kom med kvällens sista spark ( gör om den på match och jag bjuder på pizza ;-) )

 

Tagga nu killar till andra halvlek samt se till på Torsdag.

 

P.s: Leif is not the one you think he is ;)

 

Big love/ Leif

Leif ?

Kategori: Allmänt

Ja satan vad kul det var att få springa av sig i kväll (självklart så var man ännu en gång riktigt jävla katastrof) men med träning så blir man ju bättre. Nu e det ju bara 2 träningar kvar till säsongens första match, och fy fan killar om vi fortsätter så här så tror jag nog att Himmeta kommer att hämta många bollar ur nätet. ( inget illa om Himmeta dom  vill nog också säkert försöka vinna matchen) men killar om vi har den här inställningen ( träna fast det e snö och minusgrader och alla ger 100 procent) så tror jag nog att vi kommer ha en riktigt rolig säsong.


 

Vill inte vara en glädjedödare men men fan Leif e ju inte Leif om han inte tar upp något negativ.

I kväll blir det om snacket på plan killar.( fan det e nog mera snack i en bio salong under en tråkig kärleks film än det är när vi spelar) fan killar det ska ju höras att vi spelar fotboll...

Men med tanke på att jag just nu sitter med en lindad fot så ska jag inte klaga på närkamperna ( HÄRLIGT ATT HA LITE SMÄRTA EFTER EN TRÄNING)

Men nu till dom positiva grejerna ( förutom Duracel kaninen Martin som löper och löper och ja juste dribblar o löper ) så var det riktigt kul att se att vi kan bjuda på underhållande fotboll ibland och rulla den satans runda grejen. Ibland så räcker det med att spela över på andra kanten för att en yta ska öppna sig, nu vill inte jag gå igenom taktik och så det e ju Lillis uppgift men fan alla har väll rätt till en komentar.:-)

 



 

Till sist .

Snacket går, snacket om vem han är, han den där som alla vill vara, han som alla kvinnor vill ha, han som ja vad fan ni vet vem jag snacka om . Snacket om han LEIF.

Ja du vi kan väll börja med att skicka in komentarer om vem just ni tror att det är.

 

Rätt svar belönas (med vad e en överraskning)

Puss puss<3/ Leif

Glädje.

Kategori: Allmänt

19 personer en måndags träning.

Jag tror att det måste vara någon sorts rekord, man blir ju nästan gråtfärdig (starkt jobbat killar)

Måndags träningen bestod mest av spel 9 mot 10 och man såg att vi har faktiskt en hel del att träna på ( som jag skrev tidigare så har jag inte set någon som kan dribbla förbi ett helt lag så jag fattar inte varför visa ska föröka visa att dom kan) men stundtals så  såg det riktigt bra ut. Ett par bra skott och härliga dragningar visade att vi kan showa oxå och med en freaking fucking spindel i målet så blir det svårt för motståndarna att göra mål men däremot killar som Coach sa det, vi måste våga spela bollen, rulla runt den, låta bollen göra jobbet åt oss. Sen kom ihåg killar att man får faktiskt ha närkontakt i fotboll, det får göra lite ont i kroppen efter en träning men ja vad fan vill jag säga med det.   Hmmmmm kanske det att våga gå in i närkamper ( ja jag kanske inte ska säga något jag brukar ju inte gå in i närkamper jag heller) , tror nog inte att vi kommer skrämma många motståndare i div 8 genom att stå och titta på hur dom springer runt oss.

Fast vi tänker inte låta dom ha bollen så mycket heller ;-) det e ju vi som ska ha hålla i taktpinnen och styra spelet vi ska vinna med still och klass . ELLER VAD TYCKER NI ??

 

Se nu till att komma ordentligt taggade på Torsdag kl 20:40. Tills dess ut och spring killar det gör oss bra :D

Whalsta forever love by / Leif

FÖR ATT VI ÄR ETT LAG...

Kategori: Allmänt

Utomhus oskulden avklarad för i år.

Känns otroligt skönt att ha första utomhusträningen avklarad,( 12 superproffs orkade ta sig ut till krillan ) det var faktiskt en riktigt härlig och rolig träning ( kommer faktiskt bli kul med Lillis o Mange bakom spakarna).  Tänkte faktiskt för första gången bjuda på lite inside information ;) förutom att jag (Leif) gjorde en bedrövlig insats på träningen så kan jag ju säga att några dragningar blev det ändå. Men träningens gigant,höjdare, hårding ja säga vad fan man vill men Jimmy den höger bössan vill inte jag stå i vägen för ( ett av skotten mättes upp till 138,8 km i timmen) jag förstår att Vernes inte vill ta den.


Apropå Vernes den höger kroken du fick från Mr sevila va inte o leka med ( lite is så blir det nog bättre)  men på det stora hela en roligt bra träning där hjärtat verkligen fick pumpa.

Om någon gjorde bort sig, nä då men visst fan var det ett par konstiga passningar och några långbollar som flög bakom målet

Fan gubbar att vi bara kan sätta 2 av 12 skott är SÅ IN I HELVETE DÅLIGT. Träna, Träna, Träna killar. ( så tror jag nog att serie segern är säkrad )

Till sist kvällen bästa komenatar kommer från Mange då han gav svar på tal på Elvedins fråga varför dom som gjort mål måste göra armhävningar? Ju FÖR ATT VI ÄR ETT LAG……

Längtar tills Måndag/Leif