Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Grillpremiär och match ?

Kategori: Allmänt

 

 

Jag visste inte att det var ett sånt stort jobb med att driva en blogg, ( satan vad man har fått frågor om när nästa inlägg kommer) men lugna er nu mina vänner, jag har faktiskt ett annat liv förutom att vara ett superproffs.

Man måste ju äta och sova, ragga och ja fan ibland så händer det att man lirrar lite fifa också ;-).  På tal om det ( jag har hört att det skall bli någon turnering snart i Fifa 12 ser fram emot att få dominera även där ).

Ja en annan sak också, känns riktigt kul med värme nu också då kan man förutom att grilla även ta en extra träning med bollen. ( ja nu vet ni hur min vecka har sett ut, men fan denna blogg handlar ju inte om mig)

Utan nu kör vi.

 

Torsdags träning ( GRUS ) bjöd på en massa spel och en hel del snedträffar ( då våran Coach var och rockade på Thåström koncert så fick mr Whalsta him self Uffe ta hand om träningen med assistens av Mange så skötte dom det utmärkt).

Något som vi alla kan ta med oss från torsdags träningen var att även om underlaget är dåligt och bollen rullar inte som man vill så ska man ändå försöka göra det bästa av situationen. (vi kommer säkert att spela på värre planer i år).

 

Och så hade vi ju en match i Lördags också.

Köpings juniorer stod för motståndet ( och ja jävlar vilket motstånd dom bjöd på ) Men med tanke på att vi BARA var 12 st spelare så kan man inte klaga,( med den riktiga målvakten borta och en ny komponerad back linje så gick det väll rätt bra ändå)  Men det syntes under nästan hela matchen att vi har inte riktigt ork för 90 minuter än ( men förhopningsvis så kommer vi få löpa mera på träningarna så vi får träna upp den)  fast jämnfört med förra matchen så spelade vi ju boll killar, vi passade runt den och vi gjorde inte så många ”hoppas på det bästa passningar” utan vi försökte hitta varandra med korta passningar och visst fan lyckades vi bra ibland. Men som sagt juniorerna orkade springa och därför vann dom väll rättvist, men en sak blev jag irriterad på ibland (vi måste våga gå in i närkamperna killar smäll på oftare) .

 





 

Nu till det alla väntat på ;-)

 

Matchens lirare = Lillis, han snörade på sig skorna och var grymt bra ( så länge han orkade)

 

Matchens kämpe = Elvedin, det syntes att han har tagit åt sig kritiken från förra matchen. Kanske gjorde bindeln på armen att han slet på extra.

 

Matchens  träna hårdare = Går väll till samtliga som känner att dom inte orkade ( kondition e det vi behöver ) och Asim, man får inte rött kort i en träningsmatch.

 

 

Ses på Måndag till dess njut av solen Love / Leif

 

Kommentarer

  • Lillis säger:

    Skön läsning som vanligt! Vet inte hur du tänkte när du utsåg mig till matchens lirare :) (tack ändå), såg du inte Martins match? Han måste ha sprungit över en mil o lyckades allt som oftast göra rätt saker trots att han fick 2 el 3 gubbar på sig så fort han fick bollen.

    2012-03-26 | 13:08:08
  • Leif. säger:

    Ju Martin hade faktisk en bra match han oxå, men det krävs lite mer än att springa för att imponera på Mr superproffs. Han kommer att få sina utmärkelser han oxå men personligen tycker jag att Coach var snäppet bättre.

    2012-03-26 | 13:48:01

Kommentera inlägget här: