Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Vi e på gång!

Kategori: Allmänt

Det var ett bra tag sen Wahlsta vann 3 matcher på raken, (ja jag räknar med träningsmatchen mot somaliska ) och det känns så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA skönt att för en gång skull se Wahlsta i topp av serien ( det är fan i mig där vi ska vara när serien e avslutad) men om det ska bli en värklighet så måste vi kunna spela bättre än vi gjorde i dag. ( ja nu undrar ni säkert vad som var dåligt med dagens insats) och jag har bara en sak o säga. Inställningen killar, vi kan inte låtsat vara världsmästare bara för att vi gör ett mål, Likadant som mot Barkarö så krävs det att motståndarna gör ett mål på oss för att vi ska vakna upp och börja spela.

Fan man blir ju arg när man ser oss spela som små pojkar ( eller överbetalda divor )och vi börjar fokusera på fel saker (gnälla på domaren och motståndarna) eller inte följa den taktik vi har kommit överens om när jag vet att vi kan spela så mycket bättre. Klart man ska inte säga så mycket negativt efter att vi har vunnit med 4-1 men precis som mot Barkarö så missade ju vi 4 -5 ,120% iga lägen. ( dålig skärpa eller bara otränade?) vi vet alla fal vad som krävs på träningarna i veckan för nu vill jag fan se att alla som kan komma och spela mach även kommer och tränar.

 

Så nu hoppas jag att det blir minst 15 st på tisdags träningen och så hoppas jag på minst lika bra väder som i dag.

 

Dagens hjältar var : Vernes,Micke,Sani,Lillis,Jimmy,Mange,Zijah,Elvedin,Markku,Robin,Krille,Nihad,Tommy,Christoffer,Azim,Frasse och Uffe (El presidento)

Och dom gjorde det riktigt bra ( stundtals) men som alltid så var det ju vissa som stack ut i denna match och den här matchen så…..

 

 





 

 

Matchens lirare var Sanid, Alltid på rätt plats och gjorde ett par riktigt viktiga brytningar.

 

Matchens kämpe går till Jimmy, la ner ett riktigt bra slit som vänsterback och fortsatte i samma stil som forward. ( men du får sluta gråta ;-) )

 

Matchens träna hårdare går till precis som i förra veckan till flera av spelarna som missade solklara lägen. Om vi inte börjar sätta våra chanser så kommer vi till slut få betala dom dyrt.

 

Over and out / Leif

Kommentarer


Kommentera inlägget här: