Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Riddarhyttan ??

Kategori: Allmänt

Stackars små pinnar ( Finland ) kan ju inte ha varit så jävla lätt att möta dom där brorsorna Sedin ( Hockeyns motsvarighet till bröderna Laudrup ) kan göra nästan vad som helst med en puck/boll och lyfter hela laget bara genom att bara vara ute på isen/planen.

Känns som att vi behöver någon sån i morgon på matchen mot Riddarhyttan, jag menar alltså någon som kan lyfta alla andra :D för det där med att göra vad som helts med bollen det tar jag hand om ;)   

Dom senaste 2 matcherna så har det varit för tyst på planen (ok det har funnits 1 max 2 spelade som har vågat skrika och mana på) men vi är 11 på planen som ska göra jobbet och jag tror inte att vi har någon spelare i laget som kan avgöra matchen på egen hand. Utan om vi ska ha 3 pinnar i morgon så måste vi hjälpa varandra mera.

 Vi har haft en lyckad träningsvecka med mycket folk och roliga övningar och framföralt tåget som vi kommer ha nytta av.  Vi har 15 superproffs redo för matchen i morgon som är sugna på att ta årets första 3 poängare och jag personligen vägrar att åka ut i skogen för att förlora.

 vi gjorde våra 2 bästa matcher förra året mot Riddarhyttan och jag tror att det finns en hel del spelare som har lite revansch att utkräva i morgon så nu ser vi till att resan hem i morgon från matchen blir jäkligt behaglig och med 3 poäng i bagage luckan (och inte bara lagkamrater)

Så nu tittar vi på Eurovison fina…..haha trodde ni på det själva ??   gå ut och sup och slås i kväll så ses vi kl 1 i morgon :D

 

 

puss puss /Leif

Kommentarer


Kommentera inlägget här: