Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Första för i år.

Kategori: Allmänt

Nej mina blogg vänner jag har inte glömt er och jag har inte blivit kidnappad. Eran Leif har bara varit upptagen , så som alla stora fotbolls stjärnor så har även jag ett garage med lyxbilar som måste betalas av, och eftersom Uffe inte betalar tillräckligt bra så måste jag ha ett jobb vid sidan av för att jag ska kunna behålla min Fiat Punto, Saab 900, Skoda octavia och skönheten Opel Meriva . Livet e fan inte lätt när man har räkningar. Men nu har jag ju fått tid att ta uppdatera er med vad som har hänt dom senaste dagarna. Och vad som komma skall, Vi kan börja med det som ska komma och det är ju matchen i kväll mellan Bayern och Dortumnd ( 6 -2 till Bayern ) hoppas ni kan se och lära något i kväll för bättre än så blir inte fotbollen.

Ja vad mera kan man babbla om…. Vi har haft 2 roliga träningar i veckan (dok mindre folk i torsdags då många hade lite små skavanker efter matchen)  men det var en hel del krigare i måndags då vi även fick börja med en annorlunda uppvärmning… frisbee golf/fotboll vad det nu än var så var det kul. Hoppas på lika roliga träningar framöver och även mycket folk.

Det spelades även en match i veckan, och jävlar vad det spelades, första poängen fick vi och det får vi vara glada för.

En roliga mach var det att spela men ibland överdrivet ful, inte bara från våran sida men även från motståndarna som i detta fall var Somaliska.  Och som alla matcher hittills så hade vi jävligt svårt med det där att spela bollen till varandra (dock så såg det bättre ut denna gång än förra matcherna ) men vi kan mycket bättre och nu har vi ju tillfälle att träna hela veckan lång på det. (men det överlämnar jag till Peka)

 

Spelarana som var med i Onsdags var.

 

Målvakt: Vernes Cajo (Alltid lika trygg och stabil som sista utpost, rädda det han skulle men olycklig vid kvitteringsmålet )

 

Vänster back: Andreas Palo ( Första seriematchen för i år och Palo skötte sig bra, gjorde det han skulle kommer bli bättre med matchträning)

Mitt back: Karl kraft  ( Grymt bra match, hängde med bra i dom snabba omställningarna och väldigt bra samarbete med mittbackskollegan )

 

Mitt back: Elvis Henic ( Bästa matchen för i år, stod alltid rätt och gjorde viktiga brytningar, fick kröna insatsen med ett snyggt frisparksmål )

 

Höger back: Mikael Tasala ( har hittat hem till sin position, grymt bra match dom 70 minuterna han spelade, kommer bara bli bättre med träning och matcher )

 

Vänster mitt : Andrej Mira ( duktig med bollen vågade utmana och hjälpte till hem bra, fortfarande inte så bra som han kan vara ;) )

 

Central mitt : Bartosz Ojrzynski( Börjar övertyga mera och mera som central mittfältare, kan slarva ibland med bollen och tappa i farliga lägen men löper på bra )

 

Central mitt: Andre Eriksson (duktig som defensiv mittfältare lugn och stabil, hade svårt med snabba motståndare  )

 

Höger ytter: Elvedin Alibasic ( Gjorde sin bästa match för i år, utmanade ofta och hjälpte till hem när det behövdes, slarvig i avsluten )

 

 Anfall: Tommy Ström ( slet på bra och hade några fina kombinationer, men hade svårt mot snabba motståndare men kämpade på bra )

 

Anfall: Mange Lind (skulle agera target men fick svårt på grund av underlaget och planen, bättre som mittfältare när han klev ner efter ett tag )

 

Bänken: Armin Suljic ( börjar övertyga mera och mera, väldigt stark och duktig med bollen, svårt med underlaget ibland )

 

Bänken : Bryan Forero Garay ( piggt inhopp men slarvig defensivt, men kämpade på väldigt bra den tiden han var inne på planen)

 

Bänken: Adi Osmanagic ( inte den bästa matchen han gjort men gjorde det han skull bra, hade några fina kombinationer men inte bäst vän med bollen alltid )

 

Bänken: Kevin Ahlbäck ( duktig på sin vänsterback plats men började slarva i uppspels fasen , tappa boll i farliga lägen och dribbla som sista man, grymt fina frisarkar och hörnor alltid farligt)

 

Bänken: Oscar ( en ny spelare som har gått skadad sen januari, fick göra debut i Onsdags och visade att han kommer bli viktig, sprang på allt och mycket, kommer bli bättre med matchträning )

 

 Tränare: Pekka ( möblerade om i laget för 4 matchen i rad och fick väll ut det bästa från dom flesta spelare. )

 

 

 

Matchens lirare : Elvis hade en riktigt bra match, stabil och trygg som mittback väldigt stark i närkamperna.

 

 

 

Matchens kämpe : Karl gjorde kanse sin bästa match förr i år, mycket fina brytningar och duktig i luften en riktig krigare

 

 

 

Matchens träna hårdare det får bli alla dom som började bråka och tjafsa i slutet av matchen med motståndarna, vi har en domare som ska döma matchen, så låt han få göra det utan att vi ska behöva blanda oss i.

 

 

 

Killar nu är det bara 1 dag kvar av röstningen till Veckans tävlingen, ni som inte har komennterat än gå in och gör det så vi kan utse en lagets Beckaham ;) 

just nu så leder Kevin med 6 röster men än finns det tid att ändra på det. in och röst nu killar..

 

 

Många pussar / Leif

Kommentarer


Kommentera inlägget här: