Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Andra raka!!!

Kategori: Allmänt

Nu när den största besvikelsen och  frustrationen har  lagt sig så tänkte jag att jag skulle föröka att ge mig på att skriva ett inlägg, ( ni får ursäkta om det blir lite väll negativt och beklagande ) men detta är ju trots allt Leifs tankar.



↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

Match i dag och förslust mot Götlunda, men till skillnad mot förra matchen mot Himmeta så hämtade vi upp ett 2-0 underläge ( men vi ska inte släppa in 2 mål på 10 minuter ). Match referat kommer jag hänvisa till Svenskafans sidan utan här kommer jag försöka att analysera andra saker.

Som att dom 2 första målen som vi får är väldigt olyckliga  första målet så går vi inte in i duellen på mitten och dom får enkelt spela igenom bollen mellan våra backar. Andra målet är ett olyckligt självmål som kommer efter en hörna.  Men det som är positivt är att vi gör 2 st riktiga krigar mål :D

Första kommer efter ett ganska fint inlägg från höger där Elvis senare vinner kampen mot sin back och skjuter in bollen snyggt i hörnet. Och andra är också efter en fin individuell prestation denna gång av Pär som fint tar ner bollen och senare skjuter ett fint välplacerat skott i samma hörn som första målet.

Sen kan jag tyvärr inte nämna så många flera positiva saker  för i minna ögon så ( det kan vara på grund av dom taksiska ordnarna vi fick eller okunskap av oss spelare  ) tycker jag att vi borde ha kört över Götlunda,  för vi var det klart bättre laget under 90 minuter.

Nu måste jag titta på Paris förlora mot Lyon så jag återkommer i morgon med några nya tankar…

 

Dagens hjältar:

Målvakt:  Vernes Cajo( Stabil som vanligt, kunde inte göra så mycket på målen, gjorde flera avgörande räddningar  )

 

Vänster back:  Kevin Ahlbäck (Lika stabil som förra matchen, växer mera och mera på sin vänster kant fina hörnor och frisparkar)

 

Mitt back: Karl kraft ( Stabil som vanligt, gjorde att par fina brytningar och säker i huvudspelet )

 

Mitt back: Sanid Kadic ( Stenhård som alltid, perfekta bryningar hela matchen en riktig pådrivare, hett temperament )

 

Höger back: Elvedin Alibasic (Den ofrivilliga högerbacken, gjorde trots det en helt ok match kan förbättra det defensiva spelat )

 

Vänster mitt : Armin Suljic ( Ny för i år, en grym tekniker som har ett fint skott och som är duktigt 1 mot 1. Kan bli en riktigt bra nyförvärv för Wahlsta om han får ha sin högerfot frisk. Visade under matchen fina target egenskaper. )

 

Central mitt : Elvis Henic ( stor och stark, vann den mest på mitten och gjorde ett fint mål. Kan ibland vara för boll kär men en väldigt bra insats )

 

Central mitt: André Eriksson ( Ytterligare en ny spelare för i år, stark spelare som har testat på en del positioner under försäsongen men ser ut att bli kvar på mitten, duktig passningspelare som kan förbättra bollbehandlingen )

 

Höger ytter: Bryan Forero Garay ( Väldigt blek insats, utmanade inte alls lika mycket och var inte lika övertygande som i första måste börja ta för sig mera och träna mera styrka.  )

 

Anfall:  Bartosz Ojrzynski ( Han löpte på allt och gjorde nästan allt rätt, riktigt bra insats över hela planen, synd att han inte fick göra mål)

 

Anfall: Pär Gunnarsson ( Stabil insats, duktig med bollen och ger ständigt en möjlighet för passning, gjode ett snygt och viktigt mål )

 

 

 

Bänken: Sleymen Birsen ( Fick hoppa in i andra halvlek och kunde inte ända spelet särskilt mycket, måste träna upp snabbheten och styrkan  )

Bänken : Andrej Mira ( Hade inte en av sina bästa matcher, planen kan ha stört han en hel del men bättre kan han.)

Bänken: Tommy Ström ( Fick lite spel tid och han egentligen inte göra så mycket för att ändra på matchen SYND!  )

 

 Tränare: Pekka ( Fick ändra laget i sista timmen men lyckades trots det få ihop ett bra lag på planen, manade på oss så gott det gick men ibland så var det lite  konstiga byten . )

 

Matchens lirare Bartosz: sprang över hela planen och var ständigt ett hot framåt hjälpte till bra bakåt kommer bara att blir bättre.

 

Matchens kämpe Pär Gunnarsson: trots sina 20 kg för mycket ;) så springer han ständigt och visar att man aldrig ska ge sig, fick kröna en fin insats med ett mål. (blev trött på slutet)

 

Matchens träna hårdare Andrej Mira: var väldigt övertygande i första matchen för att bli helt osynlig under denna match. Kan mycket bättre!

 

 

Puss/ Leif

Kommentarer


Kommentera inlägget här: