Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Rekord!!

Kategori: Allmänt

Jag tror att det måste vara någon sorts rekord att ha över 15 personer på 2 träningar i rad(sen att det kom folk trots regnet i går gör ju hela saken grymt roligare) tror fan att gårdagens träning var bland dom blötaste men även roligaste på länge. Mycket boll och spel ( precis vad vi behöver) och en hel del skitiga kläder;). Även igår fick vi bekanta oss med både nya och nygamla spelare(mycket kul att se) hoppas nu att vi fortsätter med det här humöret vi har på träningarna och att tränings viljan fortsätter,

på måndag så vill jag att vi ska slå ett nytt rekord med folk på träningarna och ha ännu roligare, för jag hoppas nu att det här bara är början på någonting väldigt bra ( typ vinst i nästa match)




Big love by / leffe

Kommentarer


Kommentera inlägget här: