Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Extra träning.

Kategori: Allmänt

Även fast de inte var lika fint väder i dag som de var i helgen, så var de ändå perfekt träningsväder(och nu snackar jag om extra träning för egen del:P), men visst önskar jag att vi kunde ha träning 5 dagar/vecka( som dom riktiga proffsen) men nu är ju detta div.8 så vi får väl nöja oss med de två träningspassen vi har. På tal om träning så hade ve en riktigt rolig igår, mycket folk, spel och skratt, de är exakt så en träning ska vara. Det bjöds på många tunnlar i kvadraten och riktigt snygga mål (meeen satan vad vi är dåliga på inlägg killar) man kunde se att vi behöver träna på de mycket, lika så måste vi lära oss att träffa mål när vi skjuter (Vernes är lite för bekväm i målet) men förhoppningsvis är det ju som med allt annat- övning ger färdighet.

Sen killar kul att vi alla ger max när det e löpträning ( att vi har en boll framför fötterna gör det bara roligare ) det e sånt som kommer vara till våran hjälp när serien drar i gång sen killar. KUL ATT SE

 

Nu till något helt annat, sitter och zappar mellan matcherna Benfica- Chelsea och Apoel- Madrid.  O Snacka om skillnad i anfallen, Cardozo tror jag inte har sprungit mer än 4km under de här 60 min ( visst har han den där Gaitan som löper för hela laget men ändå)medans Benzema har löpt nästan de dubbla, visst fan har dom olika spelsätt och taktiker men nog fan kan man förvänta sig att en anfallare ska röra sig mer än stolpen Cardozo, ( men jag tror fan han kommer göra ett mål ändå ) Benzema vet jag göra mål han levererar ALLTID, men nu e det ju skillnad på Apoel som motstånd och Chelsea men ändå får man 3-4 chanser som anfallare då ska man minst göra ett mål.

 

 

Tills torsdag ut och spring en mil eller något puss puss pojkar/Leif

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Jätte bra och rolig blogg.

    2012-03-29 | 14:35:39

Kommentera inlägget här: