Superproffs. (på riktigt)

Det här är ingen modeblogg (visst kommer lite skitiga kläder att visas) eller någon kärleksblogg(kanske någon kärlekssaga dyker upp) här kommer inga relationsproblem att tas upp(ok en och annan intrig kommer vi få se) Inget är påhittat, här kommer du bara se blod svett tårar och en jävla massa Fotboll.

Leif ?

Kategori: Allmänt

Ja satan vad kul det var att få springa av sig i kväll (självklart så var man ännu en gång riktigt jävla katastrof) men med träning så blir man ju bättre. Nu e det ju bara 2 träningar kvar till säsongens första match, och fy fan killar om vi fortsätter så här så tror jag nog att Himmeta kommer att hämta många bollar ur nätet. ( inget illa om Himmeta dom  vill nog också säkert försöka vinna matchen) men killar om vi har den här inställningen ( träna fast det e snö och minusgrader och alla ger 100 procent) så tror jag nog att vi kommer ha en riktigt rolig säsong.


 

Vill inte vara en glädjedödare men men fan Leif e ju inte Leif om han inte tar upp något negativ.

I kväll blir det om snacket på plan killar.( fan det e nog mera snack i en bio salong under en tråkig kärleks film än det är när vi spelar) fan killar det ska ju höras att vi spelar fotboll...

Men med tanke på att jag just nu sitter med en lindad fot så ska jag inte klaga på närkamperna ( HÄRLIGT ATT HA LITE SMÄRTA EFTER EN TRÄNING)

Men nu till dom positiva grejerna ( förutom Duracel kaninen Martin som löper och löper och ja juste dribblar o löper ) så var det riktigt kul att se att vi kan bjuda på underhållande fotboll ibland och rulla den satans runda grejen. Ibland så räcker det med att spela över på andra kanten för att en yta ska öppna sig, nu vill inte jag gå igenom taktik och så det e ju Lillis uppgift men fan alla har väll rätt till en komentar.:-)

 



 

Till sist .

Snacket går, snacket om vem han är, han den där som alla vill vara, han som alla kvinnor vill ha, han som ja vad fan ni vet vem jag snacka om . Snacket om han LEIF.

Ja du vi kan väll börja med att skicka in komentarer om vem just ni tror att det är.

 

Rätt svar belönas (med vad e en överraskning)

Puss puss<3/ Leif

Kommentarer


Kommentera inlägget här: